donderdag 20 augustus 2015

Selectie Westhoek - KMT (22/08/15)

Op zaterdag 22/08/15 staat de match Westhoek - KMT op het programma. We spelen gelijktijdig met 2 ploegen om 10u30. We hebben vernomen dat onze ploeg de verplaatsing met de bus doet, samen met de PU8. De spelers zijn VERPLICHT de verplaatsing te doen met de bus. Uitzonderingen kunnen de trainers NIET geven. Mogelijk is dit zelfs de enige keer dat we ons met de bus zullen verplaatsen gedurende dit voetbalseizoen. We verzamelen om 8u10 aan cafĂ© de Veldroom, gelieve tijdig aanwezig te zijn. Ook de terugreis maken onze spelers met de bus, vertrek met de bus om 12u15 vanuit Ieper. Het busreglement kun je lezen via de link op onze site http://kmtorhoutjeugd.be/documenten/Busreglement%20Torhout%201992%20KM.pdf.

Tijdens de heenreis zitten ook de spelers van de GU17 en GU23 op de bus voor hun verplaatsing naar Dikkebus. Er zal dus weinig plaats over zijn voor ouders om mee te reizen. Voor de supporters die de verplaatsing maken met de auto, het adres is Jaime Picanollaan 1, 8900 Ieper.

Selectie KMT D: Milan, Dylano, Jaro, Aron en speler PU8

Selectie KMT PJ: Arjen, Thor, Korneel, Louis en Axel


Hoogstwaarschijnlijk zal er ook nog een speler van de PU8 met ons meespelen, zodat we toch minstens over 1 vervanger beschikken voor onze 2 ploegen.

De spelers worden zoals altijd verwacht in de uitgangskledij van de club. Gelieve steeds de KIDS-ID mee te brengen. Wie keepershandschoenen voorhanden heeft, gelieve deze mee te brengen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten