zondag 30 augustus 2015

Afwezigheden september 2015

Zoals afgesproken zullen er telkens hoogstens 14 van de 16 spelers geselecteerd worden. Wie niet kan op een bepaalde speeldata, mag dit altijd al doorgeven vooraf. De trainers laten niemand graag thuis, die eigenlijk over de mogelijkheid beschikt om te spelen. Gelieve dit steeds zo snel mogelijk te laten weten, per sms of mail, aan beide trainers (ook voor de speeldagen na september).

Tussen haakjes staan de namen van wie we het nu al weten, wie niet kan op matchdag in september.


* zaterdag 05/09/15 Luingnois - KMT (Louis en Axel)

* zondag 06/09/15 Top 3-tornooi in Torhout

* zaterdag 12/09/15 KMT - FC Gullegem

* zaterdag 19/09/15 KVK Westhoek - KMT

* zaterdag 26/09/15 KMT - SW Harelbeke


Op 06/09 voor het top 3-tornooi wordt elke speler verwacht.

Voor de trainers zal het ook nog wat zoeken zijn om het juiste systeem hierin te vinden, we doen alvast een poging langs deze weg om tot een goede oplossing te komen. We laten vanaf nu maandelijks een overzicht vooraf doorgaan op de blog met het tot dan toe gekende wedstrijdplan, voor de doorgegeven afwezigheden. Daarna laten we nog een overzicht doorgaan, rekening houdend met de doorgegeven afwezigheden, zo kan iedereen zich al wat schikken.

Uiteraard blijft het wel de bedoeling dat de spelers zoveel mogelijk komen trainen (het belangrijkste gebeurt steeds op training), de regels hieromtrent blijven vanzelfsprekend gelden. We verwachten ook van allemaal een beetje flexibiliteit bij onverwachte afzegging of ziekte bv. van een ploegmaat, als er dan nog een last-minute-verschuiving in het schema kan gebeuren met uw zoon. Afgelaste matchen door onweer bv. hebben we niet in de hand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten