donderdag 8 oktober 2015

Selectie KMT - S.V. Zulte-Waregem (10/10/15)

Op zaterdag 10/10/15 staan de matchen KMT - S.V. Zulte-Waregem op het programma. We spelen gelijktijdig met 2 ploegen om 11u30.

Om 10u25 nemen we de ploegfoto. Ook de niet-geselecteerde jongens dienen aanwezig te zijn. We verzamelen om 10u aan de zittribune van de Velodroom, we kleden ons om in de bovenzaal van de zittribune. Gelieve tijdig aanwezig te zijn. Spelers die TE LAAT zijn, komen NIET op de foto. Iedereen wordt verwacht in voorgeschreven kledij, met name spelers in wedstrijdtenue en begeleiders in training met polo.

Selectie KMT D: Arjen, Axel, Louis, Rube, Arthur, Milan en Jarne

Selectie KMT P: Thor, Sebbe, Viktor, Korneel, Dylano, Jaro en Aron

De spelers worden zoals gewoonlijk in uitgangskledij van de club verwacht. Gelieve steeds de KIDS-ID mee te brengen. Wie keepershandschoenen voorhanden heeft, gelieve deze mee te brengen.

Volgende week zijn de matchen blijkbaar niet op dezelfde dag, in tegendeel tot wat op de kalender op onze site staat (zie ook jeugdkrantje). Menen - KMT is op zaterdag 17/10/15 en Zwevegem - KMT is op zondag 18/10/15. Indien 18/10/15 niet lukt voor iemand, gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten per mail. Maar uiteraard hebben we ook jongens nodig voor de match op 18/10/15...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten