donderdag 3 september 2015

Selectie Luingnois - KMT (05/09/15) + Top 3-Tornooi (06/09/15)

Op zaterdag 05/09/15 staat de match Luingnois - KMT op het programma. We moeten vroeg uit de veren en spelen gelijktijdig met 2 ploegen om 9u. Aangezien de meesten rechtstreeks rijden op verplaatsing, spreken we direct ginder ter plaatse af. We verzamelen om 8u aan de ingang te Luingne, gelieve tijdig aanwezig te zijn. Het adres is Alfred Dumortier, 7700 Luingne.

Selectie KMT D: Arjen, Korneel, Tristan, Arthur, Viktor, Dylano en Aron

Selectie KMT P: Thor, Sebbe, Rube, Jarne, Milan, Jaro en Kyano


De spelers worden zoals altijd verwacht in de uitgangskledij van de club. Gelieve steeds de KIDS-ID mee te brengen. Wie keepershandschoenen voorhanden heeft, gelieve deze mee te brengen.

Aangezien we dit seizoen veel meer kunnen spreken van een echte provinciale competitie en de bijhorende grotere verplaatsingen, is het uiteraard toegestaan en kan het interessant zijn om onderling af te spreken om te carpoolen bij de matchen.

Op zondag 06/09/15 spelen we samen met de U8 van Club Brugge en Cercle Brugge een top 3-tornooi op de Velodroom. 4 ploegen 4 van KM zullen het opnemen tegen teams van Club en Cercle, de ploegen zullen zondag gemaakt worden. De start is om 10u. Het einde is voorzien rond 12u. De spelers worden verwacht in de uitgangskledij van de club. We spreken af om 9u aan de kleedkamers van de Velodroom. Gelieve tijdig aanwezig te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten