donderdag 30 juli 2015

Selectie Cercle Brugge - KMT (01/08/15)

Op zaterdag 01/08/15 staat de match Cercle Brugge - KMT op het programma. We spelen gelijktijdig met 2 ploegen om 9u30. Aangezien de meesten rechtstreeks rijden op verplaatsing, spreken we direct ginder ter plaatse af. We verzamelen om 8u30 aan de kleedkamers te Brugge, gelieve tijdig aanwezig te zijn. Het adres is Olympialaan 74, 8200 Brugge. De velden en de kleedkamers van Cercle zijn deze die het dichtst bij het zwembad gelegen zijn.

Selectie KMT D: Jona (U8), Sebbe, Louis, Korneel, Viktor en Jaro

Selectie KMT PJ: Arjen, Milan, Jarne, Aron, Kyano en Axel


Aangezien we nog niet het nieuwe kledingpakket konden afhalen, kunnen de nieuwe spelers best een zwarte training aandoen voor en na de match, indien voorhanden (een andere voetbaltraining is ook goed, indien geen zwarte training in bezit). De jongens die vorig seizoen al lid waren van KMT, doen zoals gewoonlijk hun KMT-training en -T-shirt aan. Gelieve steeds de KIDS-ID mee te brengen.

Na de match eten en zwemmen we dan samen met de U9 van Cercle Brugge. Vergeet dus zeker jullie zwemgerief niet. Het zwemgerief best in een aparte tas steken. Na het douchen van de voetbalmatch kan dan het voetbalgerief opgeborgen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten